Ce sa ne aduca 2013

Inceputul oricarui an ne da sperante pentru un an mai bun sau si mai bun, dupa caz. Cumpana dintre final si inceput de an e o ocazie buna de bilant si de setat obiective, asteptari de revitalizat vise. De multe ori, insa, multe sau cateva dintre acestea nu se mai indeplinesc. Cauzele, fiecare dintre noi, le stim. Probabil n-am muncit cu acelasi entuziasm cu care le-am stabilit.
Cred ca, inainte de toate, de a ne dori lucruri, e bine sa ne analizam pe noi insine, sa ne cunoastem mai bine si sa meditam asupra vietii, asupra propriului scop care ne face in mod mai mult sau mai constient sa mergem mai departe.

In acest sens, am 3 sfaturi pentru voi, inspirate din cartea lui Dan Puric, Despre omul frumos.

1. Fiti oameni frumosi, cum ar spune prietena mea, Corina.
“De fapt, lucrul cel mai important, in epoca pe care o traim, este sa avem capacitatea sa recunoastem Omul Frumos.” 
2. Fiti echilibrati.
“Niciodata ca acum omul n-a fost mai despartit de sine. Mai neatent la sinele sau si, paradoxal, atat de atent cu ego-ul sau. Intre un narcisism biologic si o deprimare sufleteasca este asezata cusca in care se zbate omul de azi.”
3. Faceti performanta. Excelati acolo unde sunteti pusi. Faceti-va treaba cum trebuie!
“Se obisnuieste sa se vorbeasca despre delirul dragostei, despre acel ceva ce te orbeste si te face sa nu mai vezi realitatea. Nimeni nu vorbeste despre delirul mediocritatii, acea betie a lucrurilor meschine (marunte), care-si cer dreptul la suveranitatea fiintei tale, doar prin majoritatea lor covarsitoare, sabotand in permanenta visul de a fi om, si a carui urmare este uratirea continua a vietii.”

Iar dupa ce ati meditat asupra gandurilor de mai sus, va doresc sa fiti fericiti in anul acesta si in toti care vor urma!
2013-marketing-trends
Sursa foto

Advertisement