16 vineri

Am avut ieri o zi cu ghinioane. 16, vineri, la 3 zile după marti, 13.

Totul a început de dimineață, când am vrut să plătesc căminul la 8.30 și administratorul nu era acolo. Am mers la troleu și voiam să iau spre serviciu nr. 9. Primul a fost prea plin. L-am așteptat și luat pe al doilea.

Pe la 4 după-masa am plecat cu trolerul după mine voind să merg acasă. La 5.30, țeapă. Era de fapt un microbus în care n-am mai avut loc. Eu, trolerul și cele 38 de kg ale mele. Plus alții, vreo 7-8 oameni. Și m-am întors cu coada între picioare la cămin. Însă întâi am trecut prin L`Atelier Cafe să beau un pahar cu vin împreună cu un prieten, Mihai.

Care a propus ulterior să mergem în Ceainăria La Port să-i ascultăm pe prietenii noști, Ionuț Mangu și Ioan Onisor, la un concert de muzică folk. Iar țeapă. Că deși am ajuns cu jumătate de oră mai repede, nu mai erau locuri.

O prietenă și un amic mi-au spus că există un motiv pentru care am rămas în Cluj peste weekend. Poate că da, deși eram entuziasmată că-mi voi vedea familia.

Bine că, într-un final, a venit noaptea.

Morala: Uneori nu reușim să facem ce ne-am propus, pentru că pur și simplu universul complotează împotriva noastră. Dar bine că există vin și prieteni.

Advertisement