Provocare! Cum să-ți creezi un obicei de dimineață

Se spune în popor că ”Ziua bună se cunoaște de dimineață”. Sunteți de acord cu asta? Majoritatea da. Bun. Acum să vedem câți dintre voi sunt de acord că acea zicală se referă nu la cum e vremea de afară, ci la cum își începe fiecare ziua. Hm… Nu v-ați pus problema asta, nu-i așa?


Sursa foto

Am fost inspirată de articolul Rutina mea de dimineață a lui Florin Roșoga, căruia îi mulțumesc pentru articolele pline de conținut și valoare pe care le publică pe blogul personal.

Provocarea mea constă în a vă imagina cum ați dori să aveți o dimineață perfectă în condițiile în care mergeți la serviciu/ facultate etc., adică nu o dimineață în care să vă permiteți să leneviți până la pranz în pat. Gândițivă la urătoarele întrebări ajutătoare:
1. Înainte de a pleca din casă sau de a mă apuca de lucru, ce aș vrea să fiu capabil/ă să fac, în afară de duș, spălat pe dinți și îmbrăcat?
2. Ar fi frumos oare dacă dimineața aș face 1-2 lucruri pentru dezvoltarea mea personală/ profesională? Care ar fi acelea?
3. La ce oră ar trebui sau aș putea să mă trezesc ca să le îndeplinesc pe cele de mai sus?

Răspundeți-mi cât mai concret, mai jos, printr-un comentariu și în câteva zile, dacă există interes din partea voastră – adică minim 5 persoane – voi veni cu adevărata provocare, atât pentru voi cât și pentru mine!

Și vorba aia – Achieving more together – poate reușim să ne creăm un obicei sănătos împreună!

Advertisement