De ce urâm bărbaţii?

Pentru că se pricep să schimbe becuri, dar nu-şi fac timp să-l schimbe pe al nostru, doar în cazul în care vor să facă sex cu noi în seara respectivă. Pentru că ştiu de ce nu mai merge internetul, dar urlă către noi că nu ne-am prins până acum. Pentru că lor nu le e frică de gândaci sau paianjeni, dar râd şi ne ironizează dacă ne panicăm la vederea lor. Pentru că se pricep să aproximeze bine cât durează drumul până la mama ta, dar înjură tot drumul până acolo. Îi urâm pentru că ne fac să ne simţim cele mai iubite fiinţe de pe pământ, doar atunci când ne vor în patul lor .

Pentru că dacă s-au prins că nu nimeresc cadourile potrivite, ne dau bani ca să nu mai aibă bătăi de cap.

Pentru că nu vin cu noi la petrecerile organizate de prietenele noastre, fiindcă rămân acasă să se uite la Campionatul Mondial sau la derby-ul Steaua – CFR Cluj (ori se scuză că au seara băieţilor, dar merg la cluburi de streaptease).

Îi urâm pentru că se uită la buzele noastre atunci când le umezim şi se gândesc doar la ce am putea face cu gura nostră în afară de a vorbi. Pentru că le place să facă prima mişcare, dar n-o fac de teama de a fi respinşi.

Îi urâm pentru că pot să ne ia în braţe, dar n-o fac. Pentru că se bucură atunci când le gătim, dar uită să ne mulţumească. Pentru că acceptă că ne doare capul din când în când, dar caută în altă parte ce n-au primit de la noi. Pentru că întotdeauna sunt pregătiţi să facă sex cu o altă tipă care se oferă pe tavă, la beţie într-un club, când noi îi credeam muncind pentru un proiect la serviciu. Pentru că se supără dacă într-o zi nu ne-am epilat sau nu ne-am dat cu ruj pe buze, deşi epilatul e o noţiune pe care n-o aplică la propria persoană şi au uitat să-şi radă barba.

Urâm bărbaţii pentru că sunt duri, insensibili şi neatenţi la nevoile noastre. Pentru că imediat remarcă dacă ne-am îngrăşat cu 2 kilograme, dar nu văd că burta lor şi-a mărit diametrul.

Îi enervează pentru că ne cer de neveste, dar pe parcurs uită de ce ne-au cerut şi că ne-au iubit. Pentru că vor să câştige mai mulţi bani decât noi. Pentru că ne cară plasele, ne duc cu maşina şi ne invită la film, doar ca să poată face sex cu noi. Pentru că la prima întâlnire vor să plătească ei consumaţia, dar se irită dacă aşteptăm s-o mai facă din când în când.

Ne enervează pentru că ne prezintă prietenilor lor, doar ca să se mândrească şi vor să ne înveţe Poker şi biliard, pentru serile când se plictisesc. Pentru că gătesc cele mai bune spaghete, dar o fac foarte rar.

Ne enervează pentru că ne dăruiesc flori doar la ocazii speciale şi doar după ce au gresit cu ceva.

Ne enervează bărbaţii pentru că n-au răbdare cu noi, că vor se ne înveţe noi mişcări în pat doar ca să-şi implinească fanteziile sau să exerseze mişcările pe care le-au văzut în filmele porno şi că se mulţumesc cu ideea că simulăm orgasmul atâta timp cât ei se simt bine.

Îi urâm, mai ales, pe aceia care lovesc femeile, care ridică vocea la iubita lui, care nu o respectă într-atât încât o iau la mişto şi o critică în public! Ne enervează aceia care se aşteaptă ca doar noi să facem curat în casă, să gătim sau să spălăm valese. Ne enervează aceia care se supără că avem venituri mai mari decât ei, că avem mai multe cunoştinţe, ambiţii şi realizări mai mari şi ne reproşează că nu avem timp de ei. Şi atunci când ne facem timp, descoperim că ne-au înşelat sau au pe altcineva pentru că pur şi simplu nu s-au mulţumit cu a face sex o dată pe săptămână.

—————————-
Update: pentru că uită să facă ce ne-au promis!

Advertisement