De ce iubim bărbaţii?

Pentru că se pricep să schimbe becuri şi ştiu de ce nu mai merge internetul. Pentru că lor nu le e frică de gândaci sau paianjeni. Pentru că se pricep să aproximeze bine cât durează drumul până la mama ta. Îi iubim pentru că ne fac să ne simţim cele mai iubite fiinţe de pe pământ, nu doar atunci când vor să facă sex cu noi.

Pentru că dacă s-au prins că nu nimeresc cadourile potrivite, se străduiesc să ne întrebe fie pe noi, fie pe prietenele noastre ca să ştie ce vrem de ziua noastră.

Pentru că vin cu noi la petrecerile organizate de prietenele noastre chiar dacă le-ar placea să rămână acasă şi să se uite la Campionatul Mondial sau la derby-ul Steaua – CFR Cluj.

Îi iubim pentru că se uită la buzele noastre atunci când le umezim şi vor să ne sărute. Pentru că le place să facă prima mişcare, dar se bucură enorm dacă avem noi iniţiativa.

Îi iubim pentru că pot să ne ia în braţe. Pentru că se bucură atunci când le gătim. Pentru că acceptă că ne doare capul din când în când. Pentru că atunci când ajung să ne iubească cu adevărat, nicio femeie voluptoasă, care le propune sex de distracţie sau beţia între amici nu-i pot determina sa ne înşele. Pentru că atunci le-a părea că se înşeală pe ei înşişi. Pentru că nu se supără dacă într-o zi nu ne-am epilat sau nu ne-am dat cu ruj pe buze.

Iubim bărbaţii pentru că sunt puternici, duri în viaţă, dar pot fi atât de sensibili şi atenţi la nevoile noastre. Pentru că nu remarcă dacă ne-am îngrăşat cu 2 kilograme, ci li se pare că avem sânii mai frumoşi.

Îi iubim pentru că ne cer de neveste şi îşi pregătesc cu săptămâni înainte modul de a ne cere. Pentru că vor să câştige mai mulţi bani decât noi. Pentru că ne cară plasele, ne duc cu maşina şi ne invită la film. Pentru că la prima întâlnire vor să plătească ei consumaţia.

Îi iubim pentru că ne prezintă cu mândrie prietenilor lor şi vor să ne înveţe Poker şi biliard. Pentru că-şi dau silinţa să ne pregătească cine pline de romantism. Pentru că gătesc cele mai bune spaghete. Pentru că ştiu să ne facă să râdem şi dacă suntem triste se dau peste cap până reuşesc să obţină un zâmbet de la noi.

Îi iubim pentru că ne dăruiesc flori şi ne fac câteodată daruri fără vreo ocazie specială. Pentru că ajung să ne impresioneze până la lacrimi unele vorbe sau gesturi de ale lor. Îi iubim pentru că deşi se cred raţionali ştiu să fie foarte sentimentali.

Iubim bărbaţii şi-i vrem în viaţa noastră pentru tot restul vieţii pentru că ştiu să aibă răbdare cu noi, că vor se ne înveţe noi mişcări în pat şi că atunci când facem dragoste principala lor preocupare este ca noi să ne simţim bine.

Îi iubim, mai ales, pe aceia care refuză să lovească o femeie, care nu ridică vocea la femeia iubită, din principiu, care o respectă într-atât încât nu o iau la mişto sau o critică în public, pe aceia care cred că femeile merită iubite şi că dragostea există! Îi iubim pe aceia care nu se aşteaptă ca doar noi să facem curat în casă, să gătim sau să spălăm vasele. Îi iubim pe aceia care nu se supără că avem venituri mai mari decât ei, că avem mai multe cunoştinţe, că avem ambiţii şi realizări mai mari.

Iar dacă, după ce fac toate cele de mai sus, şi noi tot nu-i iubim, atunci suntem cele mai mari proaste şi rănim un suflet de om care merită doar iubire.

Advertisement