3 lucruri interesante, 4.01.2010

Azi a fost o zi plina, in forta la serviciu cu doua puncte pe agenda:
– sa fac ordine in calculator (intre documente) si pe birou – cu aceasta ocazie mi-am reimprospatat memoria cu ce realizasem anul trecut…sau cu ce n-am reusit sa finalizez…
– sa redactez un plan al activitatilor (proiectelor) pentru anul acesta

Am stat 10 ore la serviciu, dar am avut satisfactia unui inceput bun …

Cand am ajuns acasa am inceput sa-mi verific mailurile si sa navighez pe net…citind bloguri si articole de dezvoltare personala, am dat peste 3 lucruri interesante (le iau in ordinea in care “am dat eu peste ele”):

1. Nimeni nu este mai bun(a) decat tine. Esti unic(a).

The is no one better than you. You are unique.

sursa aici

2. Am primit pe mail unul dintre acele .pps-uri pe care de multe ori nu le deschid si nici nu le trimit mai departe (nu cred in ideea ca daca nu-l trimit la 10 persoane o sa am ghinion…).

Dar azi l-am vizionat. Am retinut o idee: Dumnezeu nu te va intreba cati prieteni ai avut, ci pentru cate persoane ai fost prieten cu adevarat.
Interesant, nu-i asa? Cand ma gandesc ca mereu imi spuneam: am x prieteni, dintre care y mai apropiati; prietena x se comporta asa fata de mine, prietena y ma cauta doar cand are nevoie de mine etc., fara sa pun problema invers… Eu fata de cati sunt prietena cu adevarat? Fata de cati oameni am fost eu de ajutor si implicata? Cati prieteni am vizitat? Pentru cati prieteni am luat cadouri? …

3. Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi
Ceea ce facem este darul nostru pentru Dumnezeu.
(Autor necunoscut)
Aici e de prisos sa mai adaug ceva…

Poate aceste idei va vor inspira si va vor face sa meditati…

Va doresc o zi minunata maine, la scoala sau serviciu, dar mai ales o zi in care sa va acordati 15 minute pentru voi, pentru sufletul vostru!

Advertisement