Scoala de vara “Tinerii si Diversitatea”

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii organizeaza in perioada 06 – 11 iulie 2009, la Mangalia, Scoala de vara “Tinerii si diversitatea” cu accent pe problematica combaterii discriminarii si promovarea diversitatii. Aceasta scoala de vara se adreseaza tinerilor studenti, masteranzi si urmareste familiarizarea acestora cu problematica conexa a domeniului nediscriminarii, principiului egalitatii intre cetateni, apararii drepturilor omului, promovarea tolerantei, diversitatii si a principiului egalitatii.
Participantii la aceasta scoala de vara vor fi selectati pe baza unui eseu redactat la alegere, pe tematica prevenirii si combaterii discriminarii si cea conexa domeniului nediscriminarii.
La sfarsitul scolii de vara, cursantii vor primi diplome de participare.
Pentru toti participantii selectati, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii va suporta costurile legate de curs, cazare, masa. In ceea ce priveste transportul, organizatorii vor pune la dispozitie un autocar pe ruta Bucuresti – Mangalia si retur.
Astfel, pentru a intra in competitie, daca sunteti studenti, absolventi de facultate, masteranzi sunteti rugati sa trimiteti la adresa andreea.banu@ cncd.org. ro urmatoarele documente pana vineri, 26 iunie 2009, orele 12:

1. CV (maximum o pagina);

2. Scrisoare de intentie, in care se va preciza motivul pentru care doriti sa participati la aceasta scoala de vara, temele de interes pentru dumneavoastra, modalitatile in care veti pune in practica informatiile obtinute in urma cursului;

3. Eseul va trebui sa contina maximum 3 pagini in urmatorul format: page A4, font Times New Roman, font size 14, line spacing 1,5 lines, justified.

Advertisement