E trist…in Romania

N-am avut intentia cand am conceput acest blog sa ma plang ori sa scriu in el despre nemultumirile mele.

Si despre ce as putea sa scriu si sa fie si una dintre cele mai mari nemultumiri ale mele? Despre politica! Ei nu se vad? Nu se aud?

Ieri, 1 decembrie nu m-am simtit niciodata mai putin romanca sau nu mi-am dorit niciodata mai mult sa nu fiu romanca. In loc de festivitati n-am vazut altceva la TV decat dezbateri politice, coalitii, pupaturi intre partide.

M-am dus la vot cu o zi in urma. Dar am votat pentru proiectele lor, pentru propunerile lor de redresare a Romaniei si nu pentru ca ei sa se certe pe cine va fi la putere, in opozitie, cine si cu ce procente a castigat, cine sa fie noul premier, ce coaltii se vor face. Nu, n-am votat pentru asta. Merg la vot intotdeauna din constiinta civica, dar se pare ca ei n-au nici constiinta morala.

Oricum vina e si a jurnalistilor, sunt convinsa ca festivitati au fost in tara, dar foarte putin timp s-a alocat acestora la TV.

Oare peste 4 ani va fi la fel? In 30 nov. mergem la vot, iar in 1 dec. ne uitam la comentarii politice?

Si ar mai fi multe de spus, caci ma simt trista de ce se intampla la noi. Poate ca se intampla peste tot, dar nu ma intereseaza asa de tare, precum ma intereseaza ce se intampla aici.

Traim in Romania si asta ne afecteaza tot timpul!

Trist…

Advertisement