Zilele Biz

In data de 13 noiembrie am fost la a doua zi din cadrul conferintelor Biz, care se tin pentru prima data si in afara Bucurestiului, adica si aici la Cluj. Am remarcat insa ca multi dintre oamenii de afaceri clujeni nu se inghesuie la astfel de evenimente sau ca intarzie teribil de mult. Intrebarile adresate au fost destul de putine.

Daca ar fi fost sa platesc pentru a participa la aceste zile, as fi ramas cu un gust amar pentru ca ma asteptam la ceva mai in forta, la o explozie de idei si energie. Ma gandeam ca in viitorul apropiat voi face parte din oamenii de afaceri clujeni si ma intrebam cam la ce nivel ar trebui sa urc pentru a-i ajunge. Dar, pana acum, cred ca sunt mai sus decat ei. In primul rand, cred ca in sala majoritatea erau angajati si nu antreprenori asa cum vreau eu sa fiu . In al doilea rand, cred ca am mai mult curaj decat ei si sunt mai deschisa decat ei spre noi orizonturi si provocari.

Marele meu castig a fost ca i-am revazut pe Marius Ghenea si Paul Garrison. Si m-am simtit confortabil in “lumea lor de oameni mari si importanti”. Adica, nu m-am simtit inferioara in ciuda putinei mele experiente sau a varstei mele foarte tinere ori a inaltimii mele (care ar spune multi ca lipseste cu desavarsire). Eram la fel de puternica ca si ei. Sunt la fel de capabila si de succes ca si ei. Totul, la scara mea de valori.

Advertisement